In lipsa proprietarilor, au furat tot ce au gasit prin magazie


Intră acum și în grupul de

După ce şi-au schimbat domiciliul, iar vechiul imobil a rămas nelocuit, hoţii au furat ce au găsit mai de valoare prin magazia unei familii din Drăguşeni. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 14.55, poliţiştii din cadrul Postului de Drăguşeni au fost sesizaţi de S. Vasile, de 64 ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că în perioada 29.10.2009-15.11.2009 persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă a locuinţei proprietate, pe care o deţine în comuna Drăguşeni, mai multe bunuri.

La 29.10.2009, S. Vasile s-a mutat în municipiul Suceava, împreună cu familia, imobilul rămânând nelocuit.

În această perioadă autori necunoscuţi au pătruns în curtea acestei locuinţe, au forţat sistemul de închidere al unei uşi din placaj ce încuia o magazie, iar din interior, dintr-un fişet metalic au sustras o drujbă, o butelie de aragaz, o bormaşină, un polizor de mărime mică, o pompă de stropit şi trei ciocane de dimensiuni diferite şi mai multe chei fixe.

Valoare acestor bunuri este apreciată de partea vătămată la circa 1500.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, şi încearcă să identifice autorilor şi să recupereze prejudiciul.


Intră acum și în grupul de