Blue Air începe de luni să opereze de pe Aeroportul Suceava. Primele curse sunt Londra(Luton) și Bruxelles


Intră acum și în grupul de

Compania aeriană Blue Air urmează să opereze de luni, 10 august, de pe Aeroportul Suceava până în 30 septembrie cât sunt preconizate lucrări la pista aeroportului din Bacău.

Potrivit site-ului Aeroportului Suceava, prima cursă Blue Air de luni va fi Suceava-Londra(Luton) cu plecare de la ora 08:35               din Suceava și aterizare la 09:55 la Luton.

Tot luni Blue Air va opera cursa Suceava-Bruxelles cu plecare de la Suceava la ora 16:35 și aterizare la Bruxelles la ora 18:20.

Compania Blue Air va transfera șase curse de pe aeroportul din Bacău spre patru țări, respectiv Bruxelles (cu o frecvență de două zboruri pe săptămână – luni și miercuri), Dublin (4/săptămână – marți, joi, sâmbătă și Duminică), Torino (2/săptămână – marți și joi), Roma – Fiumicino (4/săptămână – marți, miercuri, vineri și sâmbătă), Milano – Bergamo (2/săptămână – miercuri și Duminică) și Londra – Luton (5/săptămână – luni, joi, vineri, sâmbătă și Duminică).

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat recent că speră ca odată cu această colaborare Blue Air va decide să introducă și curse aeriene permanente de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”.


Intră acum și în grupul de