Prefectura Suceava: În județ evoluează 322 cazuri de Covid-19 în 79 de localități sucevene și doar în 35 de localități nu se înregistrează niciun caz. Numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus înregistrate la nivel național este îngrijorător!


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că miercuri, în județul Suceava sunt 322 de cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, în creștere față de marți când erau 316 de cazuri.

Sursa precizează că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 35 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 33 au câte un caz în evoluție, 29 au sub cinci cazuri în evoluție, 11 au sub zece cazuri în evoluție iar 6 au peste zece cazuri în evoluție.

În același timp, la nivelul județului, 430 de persoane se află în carantină, iar 148 de persoane în izolare la domiciliu.

Pe lângă asta, în cursul zilei de luni, 11 august, polițiștii au desfășurat activități în context Covid-19, fiind verificate 399 persoane. 

De asemenea,  au fost verificate 71 societăți comerciale, a fost constatată o infractiune – „zadarnicirea combaterii bolilor ” și au fost aplicate 10 amenzi, în valoare de 3.500 lei.

Sursa precizează că datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

Pe lângă asta, Prefectura Suceava transmite că „numărul cazurilor de infecție cu noul Coronavirus înregistrate la nivel național este îngrijorător, astfel că protejarea sănătății voastre și a celor dragi prin respectarea recomandărilor de igienă, distanțare fizică și purtarea CORECTĂ a măștilor de protecție trebuie să devină prioritară!


Intră acum și în grupul de