Lucian Harșovschi: Destul timp PSD a blocat proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului în Consiliul Local. Când merg acasă, sucevenii vor să-și parcheze mașina civilizat și să intre în scara blocului modernizată //VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, prim vicepreședinte al organizației PNL Suceava, a declarat, miercuri, la lansarea ofertei electorale PNL pentru municipiul Suceava că un proiect important al municipiului Suceava este cel de modernizare de la scara blocului.

El a amintit că în municipiu au fost realizate în celelalte mandate lucrări de reabilitare a infrastructurii de utilități după care s-a trecut la reabilitarea totală a mai multor bulevarde, iar acum se lucrează pentru modernizarea de la scara blocului.

„S-a lucrat centralizat. Am început cu bulevardele mari și acum lucrăm la acest proiect de modernizare de la scara blocului un proiect care cuprinde pe lângă parcările reabilitate, accesele la scările de bloc și toate utilitățile, inclusiv puncte moderne de colectare a deșeurilor și locuri de joacă”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi a insistat că primarul liberal Ion Lungu va avea nevoie de o echipă puternică liberală cu care să lucreze.

Live sediul PNL

Ion Lungu își lansează echipa

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 12. August 2020

„Vă aduc aminte de proiectul modernizării celor 4364 de locuri de parcare blocate de PSD în Consiliul Local. E momentul acum, aici, să spunem, să readucem aminte sucevenilor cum s-au opus în Consiliul Local, doi ani la rând, în fiecare ședință în care propuneam proiectul. Erau dați chiar afară din partid dacă votau proiectul. Între timp s-a modificat legislația și acest proiect s-a deblocat. Avem 3085 de locuri de parcare făcute. Pentru a continua acest proiect e nevoie de votul dumneavoastră pentru ca această echipă să continue. Fiecare vrea să meargă acasă și să-și parcheze mașina în mod civilizat, să intre în scara blocului modernizată. Eu cred că este destul cât timp au blocat acest proiect în Consiliul Local și cred că sucevenii știu acest lucru și în 27 septembrie vor da un vot echipei conduse de Ion Lungu”, a spus Lucian Harșovschi.

El a arătat că nu se poate vorbi de alți candidați care nu fac decât să numere gropile prin oraș și care nu au demonstrat nimic atunci când au fost în Consiliul Județean sau în Consiliul Local.

„Să-mi arate proiectul scris de mâna lor sau a altuia și să spună că acesta este proiectul pentru care am luptat pentru municipiul Suceava, nu doar că au pus piedici în Consiliul Local”, a spus Lucian Harșovschi.

El a subliniat că nu este momentul unor experimente ci e nevoie de o echipă cu experiență și responsabilitate.

Lucian Harșovschi a mai vorbit despre programul de modernizare a transportului public, dar și despre realizarea rutelor pentru biciclete și trotinete, arătând că odată cu punerea în circulație a flotei complete de 62 de autobuze electrice în municipiu se va pune în aplicare sistemul de sensuri unice și vor fi amenajate piste de biciclete.   


Intră acum și în grupul de