Wizz Air deschide din octombrie un nou zbor spre Doncaster, Marea Britanie. Gheorghe Flutur: Zborurile vor avea două frecvențe pe săptămână, miercuri și duminică


Intră acum și în grupul de

O nouă cursă aeriană, cu destinația Doncaster/Sheffield (Marea Britanie) și operată de Wizz Air, va fi deschisă de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava începând din 25 Octombrie 2020.

Președintele CJ, Gheorghe Flutur, a precizat că zborurile vor avea două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

Astfel, programul de operare este următorul (ore locale):

Decolare Doncaster/Sheffield: 09:00 – Aterizare Suceava: 11:10

Decolare Suceava: 11:55 – Aterizare Doncaster/Sheffield: 13:15.

De menționat că biletele vor fi puse în vânzare începând de astăzi.

Reamintim că Gheorghe Flutur declara că activitatea Aeroportului Suceava se intensifică, în sensul în care Tarom își reia zborurile zilnice, Wizz Air deschide noi rute, iar Blue Air operează până la sfârșitul lunii septembrie cursele regulate de pe Aeroportul Bacău.

„Activitatea aeroportuară revine în parametri pe care i-am anticipat, iar din septembrie vom deschide și Terminalul 2 care va permite Aeroportului Suceava să proceseze un număr mult mai mare de pasageri”, a mai menționat Gheorghe Flutur.

Totodată, la aeroport se lucrează la extinderea parcării, iar infrastructura aeroportuară va fi dezvoltată în continuare și urmează să fie lansat și proiectul unui terminal cargo la Aeroportul Suceava pentru transportul mărfurilor, a precizat anterior Flutur.


Intră acum și în grupul de