Pietoni accidentati pe marcajele de trecere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat şi două adolescente au fost accidentaţi joi, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 14.55, pe strada Traian Vuia, din municipiul Suceava, M. Toader, de 59 ani, din comuna Grăniceşti, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B şi C din anul 1979, a accidentat grav pe I. Costică, de 54 ani, din localitate, angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Pietonul are nevoie de mai bine de o lună de spitalizare.
Şoferul purta centura de siguranţă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi două eleve au fost „luate pe sus” de un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 18.20, prin 112 s-a sesizat despre faptul că pe trecerea de pietoni din dreptul blocului „Belvedere” din municipiul Suceava s-a produs un accident rutier cu vătămarea corporală a două persoane.

În urma sesizării la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei rutiere, ocazie cu care nu a fost identificată nici o persoană şi nu a fost găsit nici un autovehicul care să fi fost implicat într-un eveniment rutier, acestea fiind constatate şi de către echipajul ambulanţei. Poliţiştii au încercat contactarea telefonică a persoanei care a apelat telefonic la 112 pentru informaţii suplimentare, însă telefonul era închis.

În jurul orei 21.15 poliţiştii au fost anunţaţi despre faptul că minora A. E., de 15 ani, din municipiul Suceava s-a prezentat la spitalul judeţean care a relatat că în jurul orei 18.17, în timp ce s-a angajat în traversarea bulevardului George Enescu, din municipiul Suceava, împreună cu o colegă a sa, B. O., de 15 ani, pe trecerea pentru pietoni din dreptul blocului „Belvedere”, au fost surprinse şi accidentate de un autoturism de culoare închisă al cărui conducător auto a plecat de la faţa locului.
Totodată, aceasta a declarat faptul că nu au dat importanţă celor întâmplate şi au plecat de la locul producerii accidentului rutier. Ulterior, la spital a fost adusă cu ambulanţa şi B.O. care a confirmat cele relatate verbal de către A.E..

În urma examinării medicale s-a constatat că cele două minore au suferit leziuni pentru care necesită o săptămână îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate pentru identificarea autorului şi a împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul.


Intră acum și în grupul de