Baisanu: „Traian Basescu nu a reprezentat niciodata interesele populatiei, ci ale lui Udrea sau Ridzi” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a apreciat, joi, că Traian Băsescu nu va mai ocupa niciodată cea mai înaltă funcţie în stat, întrucât a adus doar scandaluri şi crize, iar Instituţia Prezidenţială a fost în incapacitatea de a le media. „Românii nu mai acceptă scandaluri, vodeviluri, aventuri la Palatul Prezidenţial, ci vor seriozitate, bun simţ şi caracter”, a subliniat preşedintele PNL Suceava.

Băişanu a spus într-o conferinţă de presă că este mândru că este coleg de partid cu viitorul preşedinte al României, Crin Antonescu, care este singurul candidat capabil să atragă voturile electoratului de dreapta din România şi că este singurul candidat căruia nu i se poate reproşa ceva în parcursul lui politic sau social.

El a arătat că actualul preşedinte, Traian Băsescu, nu a reprezentat niciodată dreapta. „Este artizanul trimiterii în istorie a PNŢCD, nu a reprezentat interesele populaţiei ci ale unor clici, ale unor camarile din interiorul PD-L şi a reprezentat interesele lui Udrea sau Ridzi”, a conchis Băişanu.


Intră acum și în grupul de