Doi barbati accidentati grav pentru ca nu s-au asigurat cand au trecut strada


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi au ajuns în stare gravă la spital, pentru că au traversat strada prin locuri nepermise fără să se asigure dacă nu vine vreo maşină. Potrivit IPJ Suceava, miercuri în jurul orei 11.05, pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, B. Ionuţ, de 38 ani, din municipiul Bucureşti, posesor al permisului de conducere pentru categoriile BE, CE şi DE din anul 1995, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorca, a accidentat grav , pe C. Marius, de 25 ani din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Suceveanul are nevoie de mai bine de o lună de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care ambilor participanţi la trafic li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 18.20, un alt bărbat neatent ce a vrut să treacă strada a fost accidentat. În interiorul localităţii Vadu Moldovei pe D.N. 2, P. Marius, de 29 ani, din municipiul Cluj Napoca, posesor al permisului de conducere pentru categoriile BE, CE şi DE din anul 1998, în timp ce conducea o autoutilitară, a accidentat grav pe M. Costică, de 39 an,i din localitate care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Şoferul purta centura de siguranţă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care ambilor participanţi la trafic li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de