Wizz Air anunță o nouă bază în Marea Britanie pe aeroportul Doncaster Sheffield și curse spre Suceava cu prețuri de la £21.99.


Intră acum și în grupul de

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai mică amprentă ecologică din Europa, anunță  o nouă bază pe aeroportul Doncaster Sheffield, care va fi a doua bază pentru Wizz Air UK, compania aeriană înregistrată în Marea Britanie și cu sediul în această țară, alături de Londra Luton. Compania aeriană va aloca o aeronavă Airbus A320 către aeroportul Yorkshire și va lansa șapte noi rute care se vor adăuga rețelei sale existente de zece rute din Doncaster Sheffield.

Primul zbor al companiei Wizz Air de la aeroportul Doncaster Sheffield a decolat în urmă cu 14 ani și de atunci WIZZ a devenit cel mai mare transportator al aeroportului, cu peste 1 milion de pasageri în fiecare an care zboară la prețuri reduse pe rutele din Europa Centrală și de Est. Odată cu crearea unei noi baze pe aeroportul Doncaster Sheffield, Wizz Air va lansa noi conexiuni către destinații cum ar fi orașele spaniole Alicante și Malaga, Larnaca în Cipru, Faro în Portugalia, Lublin în Polonia, Kosice în Slovacia și Suceava în România. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau în aplicația mobilă WIZZ, tarifele începând de la doar 17,99 GBP .

Odată cu crearea unei noi baze Wizz Air UK la Doncaster Sheffield, Wizz Air nu numai că va crește capacitatea anuală a Aeroportului Doncaster Sheffield cu 150.000 de locuri, oferind pasagerilor locali oportunități de călătorie și mai accesibile și mai interesante, dar va contribui și la dezvoltarea economiei locale prin stimularea pieței muncii. Wizz Air va crea peste 36 de locuri de muncă directe și peste 110 locuri de muncă  indirecte în zona Doncaster.

Cu alocarea acestei aeronave, Wizz Air are acum 11 aeronave cu sediul permanent în Marea Britanie, iar adăugarea acestor noi rute de la Doncaster Sheffield face ca WIZZ să aibă la vânzare aproape 1,8 milioane de locuri pe cele 107 rute ale sale din Marea Britanie pentru restul anului 2020. Deschiderea acestei noi baze vine în urma celor mai recente anunțuri ale Wizz Air despre noile sale baze din Bacău, Dortmund, Lviv, Larnaca, Milano-Malpensa, Tirana, Sankt-Petersburg și lansarea a peste 200 de rute noi în întreaga rețea din aprilie 2020.

Această creștere vine odată cu noua eră a călătoriilor igienizate, unde Wizz Air a spus da zborului și a implementat măsuri îmbunătățite de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,7% din virusurile și bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanțarea fizică, pentru a asigura un mediu foarte curat la bord și pentru a reduce orice interacțiune umană neesențială și contact fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă încrezători că vor ajunge la destinație în siguranță.

Owain Jones, Managing Director al Wizz Air UK a declarat: „Crearea celei de-a doua baze în Marea Britanie este un punct de reper major pentru Wizz Air UK și atestă atât angajamentul nostru pe termen lung de a servi piața din Marea Britanie, cât și puterea modelului de business Wizz Air, deoarece continuăm să ne extindem amprenta în acest timp dificil pentru industrie. Ne bucurăm să introducem noi conexiuni low-cost de la Doncaster Sheffield, pentru a oferi clienților oportunități de a explora noi culturi și orașe sau de a reveni la locurile lor de vacanță preferate. Echipa WIZZ așteaptă cu nerăbdare să îi primească în curând atât pe clienții vechi cât și pe cei noi la bordul flotei noastre tinere și verzi de aeronave Airbus.”

Robert Hough, președintele Aeroportului Doncaster Sheffield, a declarat: „Suntem încântați să aducem mai multe tarife foarte mici la DSA pentru călătorii către aceste destinații populare îndrăgite de clienții noștri și deservite de o companie aeriană care se mândrește să ofere călătorii la prețuri accesibile, cu o reputație excelentă. Cu performanțe puternice, acum există o posibilitate reală ca baza să crească de la o aeronavă cât avea inițial la o bază cu mai multe aeronave, lărgind în continuare gama rutelor disponibile.

Parteneriatul nostru cu Wizz Air este foarte special pentru afacerea noastră. Atât Wizz Air, cât și Aeroportul Doncaster Sheffield și-au început călătoriile la începutul anilor 2000 ca branduri ambițioase, cu dorința împărtășită de a oferi oportunități oamenilor de pe piețele noastre prin călătorii accesibile.  15 ani mai târziu,  Wizz Air este una dintre companiile aeriene cele mai de succes și bine consolidate din Europa, în timp ce Aeroportul Doncaster Sheffield este unul dintre aeroporturile cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie – este un adevărat parteneriat care s-a consilidat și a crescut.

 „Nu există nicio îndoială că sectorul aviației se confruntă cu cea mai mare provocare din istoria modernă în acest moment. Este esențial ca guvernul Regatului Unit să recunoască și să sprijine companiile aeriene și aeroporturile care aduc investiții atât de necesare în economia țării. Aeroportul Doncaster Sheffield contribuie cu peste 60 de milioane de lire sterline la Regiunea Sheffield și oferă siguranța locurilor de muncă pentru mii de oameni. „

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DE LA DONCASTER SHEFFIELD

RuteZile de operareÎncepând dinTarife de la **
Doncaster Sheffield – Alicantemarți, joi, sâmbătă22 oct 2020£21.99
Doncaster Sheffield – Malagaluni, vineri23 oct 2020£21.99
Doncaster Sheffield – Larnacamiercuri, duminică25 oct 2020£26.99
Doncaster Sheffield – Lublinmarți, joi, sâmbătă22 oct 2020£17.99
Doncaster Sheffield – Kosiceluni, vineri23 oct 2020£17.99
Doncaster Sheffield – Faroluni, vineri23 oct 2020£21.99
Doncaster Sheffield – Suceavamiercuri, duminică25 oct 2020£21.99

Intră acum și în grupul de