Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea noii străzi din apropierea Școlii Gimnaziale nr. 4: De acum traficul în zonă va fi mai facil//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, joi, că proiectul început în luna martie de realizare a unei noi străzi în zona Școlii Gimnaziale nr. 4 a fost finalizat și va fi soluționată problema blocajelor din apropierea acestei școli.

Harșovschi a anunțat că pentru soluționarea problemei generate de blocajul rutier din zona Școlii Gimnaziale nr. 4 s-a luat decizia construirii unei noi străzi care să asigure fluidizarea traficului rutier și a fost realizată o nouă stradă de la zero.

Aceasta a explicat că este vorba de o străpungere din fața școlii, între blocurile E25 și E26, prin care se face legătura între strada din fața instituției cu strada principală.

Lungimea străzii este de 60 metri având partea carosabilă de 3,5 metri, respectiv cu o bandă de circulație, trotuar pe o parte a străzii cu o lățime de 1,5 metri.

Astfel, zecile de cadre didactice, dar și părinții sutelor de elevi vor avea un acces facil și nu va mai exista acel blocaj creat din cauza numărului mare de mașini care trec prin zona respectivă în fiecare dimineață.

Totodată în zonă au fost create și noi locuri de parcare în cadrul proiectului de modernizare de la scara blocului.


Intră acum și în grupul de