Liderul femeilor din PSD Suceava, Oana Pintilei, se retrage de pe lista de candidați pentru CJ Suceava și propune o tânără în locul ei. Deși are doar 38 de ani, Pintilei spune că are o experiență politică și administrativă care o egalează pe aceea a seniorilor din partid


Intră acum și în grupul de

Președintele Oraganizației Femeilor Social-Democrate(OFSD) Suceava, Oana Elena Pintilei, a anunțat, joi seara, că a transmis conducerii județene a PSD Suceava decizia de a o retrage de pe lista consilierilor județeni pentru alegerile locale din 27 septembrie.

„Totodată, am solicitat ca pe locul eligibil repartizat Oganizației de Femei conform votului în forurile superioare ale partidului și care îmi era destinat mie în calitate de președinte a OFSD, să fie suținută o tânără”, a spus Pintilei.

Ea a arătat că a luat această decizie deoarece consideră că, în politică, aleșii tineri sunt mai degrabă o excepție, și nu o regulă.

„Atât în 2008, cât și în 2016 am fost cel mai tânăr consilier județean din CJ Suceava …….. nu doar din PSD, ci din toate partidele politice care au avut aleși în deliberativul județean!!! ”, a subliniat Pintilei.

Ea a mulțumit celor care, acum 12 ani când se afla la debutul vieții politice, au avut încredere în ea și i-au  oferit această șansă de a contribui la dezvoltarea județului Suceava, dar în egală măsură, șansa de a învăța, de a evolua și de a deveni un politician responsabil, onest și integru.

„Este rândul meu să ofer această șansă unui alt tânăr! Probabil că acesta este momentul în care vă întrebați ce vârstă are Oana Elena Pintilei? La cei 38 de ani împliniți sunt încă foarte tânără, dar cu o experiență politică și administrativă care o egalează pe aceea a seniorilor din partid. Experiență acumulată în cele două mandate de consilier județean, la care se adaugă perioada petrecută la „centrul Guvernului, asa cum informal este denumit Secretariatul General al Guvernului, acolo unde am deținut funcția de secretar de stat”, a menționat Pintilei.

Ea arată că experiența sa o va pune în continuare în slujba sucevenilor prin susținerea și promovarea programelor și a politicilor social-democrate de la nivel județean și național, considerând că acestea este singura alternativă viabilă pentru o dezvoltarea modernă, integrată și echitabilă a Sucevei și a României.

„#Destul” este mesajul de final al Oanei Elena Pintilei.

PSD Suceava a anunțat că a definitivat, miercuri, lista de candidați la CJ Suceava după ce a fost votată de CEx al organizației județene PSD Suceava și că lansarea candidaților va avea loc vineri după amiaza.


Intră acum și în grupul de