Oficial: Doar șase suceveni cu Covid-19 au fost internați în spital, în timp ce 14 au fost externați în ultimele 24 de ore. Numărul sucevenilor vindecați a ajuns la 4.051

Prefectura Suceava anunță că potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează 4.051 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 6 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 14 persoane declarate vindecate.

Astfel, din totalul celor 523 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 130 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, iar 129 pacienți sunt în zona tampon. Din cei 130 pacienți diagnosticați Covid-19, 85 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 32 forme ușoare, iar 13 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care trei sunt ventilați mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 62 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 13 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări, mai menționează sursa citată.