I-au incendiat cabina camionului si i-au spart cauciucurile de la masina


Intră acum și în grupul de

Cabina camionului unui mălinean a fost incendiată duminică, în zori, iar cauciucurile maşinii, proprietate personală, au fost sparte de către nişte necunoscuţi. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de 22/23.11.2009, la ora 04.15 poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mălini au fost sesizaţi de C. Narcis, de 26 ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au dat foc cabinei autocamionului propriu şi au spart pneurile de la autoturism, ambele fiind parcate în vecinătatea locuinţei.

Din verificările efectuate s-a stabilit că persoane necunoscute au incendiat autocamionul ce era parcat pe o uliţă laterală a drumului judeţean DJ 209 B, alături de locuinţa proprietate a tatălui reclamantului. La cabina autocamionului, în interior s-a constatat că era distrusă tapiţeria în zona schimbătorului de viteze, iar sub capotă radiatorul cu termocuplă erau arse parţial. De asemenea, pneurile din partea stânga a autocamionului prezentau mai multe urme de înţepare.

Din primele cercetări s-a constatat că focul a fost iniţiat din exterior prin orificiul schimbătorului de viteze, iar sub capotă prin forţarea acesteia.

Pe drumul judeţean DJ 209B în faţa locuinţei lui C. Eugen a fost identificat un autoturism, proprietatea reclamantului, ce prezenta la toate pneurile urme de înţepare.

Prejudiciul estimat de C. Narcis este de aproximativ 2.000 lei, poliţiştii întocmind dosar penal.


Intră acum și în grupul de