Tigari de contrabanda in saci de rafie


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră vicoveni au confiscat marţi 2500 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din Târgu Mureş, în vederea obţinerii de profit. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov au executat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, astfel, au oprit pentru control pe DN2E, un autoturism marca „VW Golf III”, condus de S. Gheorghe, în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în localitatea Vicovu de Sus.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, astfel au fost descoperite mai multe bagaje, respectiv saci de rafie de culoare albă care conţineau 2.500 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană de diferite mărci, fără documente legale de provenienţă.

Fiind întrebat de provenienţa ţigărilor, şoferul a declarat că le-a cumpărat de la mai multe persoane necunoscute şi intenţiona să le vândă în oraşul Târgu Mureş, în vederea obţinerii de profit ilicit.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 10.750 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.


Intră acum și în grupul de