Un jandarm s-a impuscat in cap la Vatra Dornei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Spaimă şi groază vineri dimineaţă în rândul angajaţilor Detaşamentului de Jandarmi din Vatra Dornei. Un foc de armă auzit în clădirea unităţii a pus pe jar întreaga structură, iar cei alertaţi şi-au găsit unul dintre colegi într-o baltă de sânge. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 08:10.

Mai multe cadre ale Detaşamentului au auzit zgomotul produs de descărcarea unei arme de foc într-una din încăperile subunităţii. Imediat s-a dat alarma. În scurt timp s-a descoperit şi ce s-a întâmplat. Jandarmii l-au găsit pe unul dintre colegi împuşcat în cap cu pistolul avut asupra sa în dotare.

Imediat, a fost anunţată Ambulanţa care l-a preluat pe jandarm şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Tânărul de 27 de ani era de serviciu la dispeceratul instituţiei, iar în momentul în care a ales să se împuşte se afla singur în cameră. Până acum nu se ştie cu siguranţă ce l-a condus pe bărbat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că trecuse cu brio examenul psihologic. Nici informaţiile pe care le poate oferi conducerea IJJ Suceava nu sunt generoase, dar toate indiciile duc până acum la un gest făcut în urma unei decepţii în dragoste.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, “la nivelul Inspectoratului s-a constituit o comisie pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, incidentul a fost adus la cunoştinţa Parchetului Militar Iaşi, care a deschis o anchetă în acest sens”.

Bărbatul era necăsătorit şi e angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava ca sergent major din anul 2004, când de altfel s-a şi mutat din localitatea Sireţel, judeţul Iaşi, la Vatra Dornei.

Din păcate, starea subofiţerului este critică, iar medicii sunt extrem de rezervaţi cu privire la starea viitoare a pacientului care în momentul de faţă este ţinut în viaţă artificial de aparate.


Intră acum și în grupul de