Ingenunchiata in autobuz


Intră acum și în grupul de

Aproape zilnic călătorii atrag atenţia şoferilor de pe autobuzele din municipiul Suceava că transportă persoane, nu saci cu cartofi, manevrele bruşte ale acestora ducând la dezechilibrare şi lovire. Așa s-a întâmplat şi sâmbătă dimineaţă. Potrivit IPJ Suceava, la ora 09.50, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de lucrătorii serviciului U.P.U. Suceava despre faptul că la această unitate s-a prezentat o persoană de sex feminin care a sesizat faptul că a fost victima unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată N. Paraschiva, de 66 ani, din localitate, care a relatat faptul că în timp ce se afla pasageră într-un autobuz de transport local care se deplasa pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, ajungând în apropierea staţiei situată lângă hotelul Bucovina, s-a ridicat de pe scaun pentru a coborî moment în care conducătorul autobuzului a frânat brusc şi s-a dezechilibrat căzând pe culoarul din interiorul autobuzului lovindu-se de un scaun. După ce a coborât în staţia „la Bancă” văzând că s-a lovit la umărul stâng a hotărât să meargă la spital pentru consultaţie medicală.

În urma consultaţiei medicale i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie toraco-abdominală stânga”.
Poliţiştii au identificat şi conducătorul autobuzului A. Ilie, de 40 an, din municipiul Suceava, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero şi care a relatat faptul că a frânat brusc pentru a evita coliziunea cu un autoturism care circula în faţa sa şi al cărui număr de înmatriculare nu l-a reţinut, care a frânat la brusc rândul său.

Totodată, acesta a declarat că nici o persoană din autobuz nu i-a reproşat faptul că s-a lovit astfel încât şi-a continuat deplasarea. A fost identificată şi taxatoarea de serviciu din autobuz, respectiv U. Viorica, care a declarat că a văzut-o pe N. Paraschiva când s-a ridicat de pe scaun înainte de a opri autobuzul în staţie şi care s-a dezechilibrat în momentul frânării căzând în genunchi, după care s-a ridicat şi a coborât fără a discuta cu nimeni.


Intră acum și în grupul de