Biciclisti in stare grava


Intră acum și în grupul de

Un bătrân şi un minor aflaţi pe biciclete au ajuns la spital în stare gravă, fiind accidentaţi de autoturisme. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 12.30 pe DC 13 în localitatea Boroaia, C. Aneta, de 58 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat cu partea dreapta faţă pe F. Neculai, de 78 ani localnic, biciclist, care a efectuat viraj stânga spre o uliţă fără să semnalizeze corespunzător şi fără să se asigure, fiind accidentat grav.

După producea accidentului conducătoarea auto a părăsit locul fiind identificată la domiciliu. Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Tot vineri, la ora 19.30, pe DJ 209D, în afara localităţii Şerbăuţi, minorul P. N., de 15 ani localnic, biciclist, neechipat corespunzător, iar vehiculul nesemnalizat, a fost acroşat în partea din spate de un autoturism condus de Ş. Ştefan, de 41 ani, din aceeaşi localitate, care nu a păstrat o distanţă suficientă pentru evitarea coliziunii.
În urma accidentului victima a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată şi internată la Spitalul Judeţean Suceava.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge.


Intră acum și în grupul de