Gheorghe Flutur anunță că, în premieră, un drum județean va avea sensuri giratorii și benzi de preselecție și stocaj pentru creșterea siguranței rutiere. Drumul între Rădăuți și Vicovu de Sus va fi dat în folosință în această toamnă


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în premieră, în județ, vor fi amenajate sensuri giratorii, dar și benzi de preselecție și stocaj, pentru creșterea siguranței rutiere.

El a spus că se lucrează la drumul județean care leagă Rădăuți de Frătăuții Noi Bilca și Vicovu de Sus, pe o lungime de 22 de kilometri, un proiect al Consiliului Județean Suceava unde, ca noutate, se vor construi mai multe sensuri giratorii pentru siguranța traficului rutier.

Președintele Flutur a arătat că un sens giratoriu va fi la intersecția cu drumul spre Gălănești, drum ce a fost modernizat de CJ Suceava în parteneriat cu Primăria Gălănești și un alt sens giratoriu va fi construit la intersecția cu drumul spre Mușenița-Siret.

„Important este ca populația să știe că facem benzi de preselecție și de stocaj și sensuri giratorii pentru diminuarea accidentelor rutiere și creșterea siguranței traficului”, a spus Flutur.

El a subliniat că din punctul său de vedere este foarte important să se facă aceste lucrări pentru că zona a devenit foarte circulată.

Flutur a subliniat că drumul va avea două straturi de asfalt și că este mulțumit de calitatea asfaltului turnat de firma care execută lucrarea, dar că nu este mulțumit de racordările cu drumurile laterale și că acestea se vor corecta.

El și-a exprimat convingerea că în această toamnă drumul județean va fi modernizat pe întreg traseul de 22 de kilometri.


Intră acum și în grupul de