Doua accidente mortale in cursul zilei de duminica


Intră acum și în grupul de

Un bărbat şi o femeie au fost accidentaţi mortal duminică. Potrivit IPJ Suceava, la orele 22.50, la intersecţia strada G-ral. Iacob Zadik cu C.D. Gherea din municipiul Rădăuţi, Ş. Florin, de 21 ani, din comuna Iaslovăţ, în timp ce conducea un autoturism, l-a accidentat mortal pe I. Nicolae de 49 ani din localitate, aflat în traversare regulamentară pe trecere de pietoni semnalizată corespunzător.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior. Conducătorul auto nu purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost reţinut, şi urma ca în cursul zilei de luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.

Tot duminică, pe DN 17 în interiorul comunei Coşna, C. Doru, de 54 ani, din municipiul Bacău, judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei neadaptate, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe acostamentul din faţa unui magazin, accidentând-o mortal pe S. Elena de 40 ani localnică, care ieşea din acel spaţiu comercial.

După impact, autoturismul s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de circa 3 m şi a fost rănită grav C. Gulina, de 51 ani, din municipiul Bacău, judeţul Bacău, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de