A intrat cu masina intr-o turma de oi


Intră acum și în grupul de

O pasageră rănită grav, 12 oi moarte şi două autoturisme avariate, este rezultatul unui accident petrecut duminică, după lăsarea întunericului. Potrivit IPJ Suceava, la orele 18.20, pe DN 2 în afara comunei Pătrăuţi, M. Gheorghe, de 60 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, din cauza slabei vizibilităţi a intrat într-o turmă de ovine care se deplasa pe partea carosabilă.

Un alt autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de F. Gheorghe, de 33 ani din municipiul Iaşi, din cauza nerespectării unei distanţe corespunzătoare în mers a intrat în coliziune faţă-spate cu primul autoturism.

În urma coliziunii C. Rodica, de 61 ani, din municipiul Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, pasageră în primul autoturism a fost rănită grav iar M. Elena, pasageră în autoturismul ce nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de primul autoturism a fost rănită uşor necesitând o săptămână de îngrijiri medicale. De asemenea 12 ovine au fost omorâte.

Ambii participanţi la trafic purtau centuri de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de