O campulungeanca a decedat si doi minori sunt in stare grava la spital in urma unui accident


Intră acum și în grupul de

O femeie a decedat şi doi minori se află internaţi cu fracturi în secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce un şofer băut s-a răsturnat din cauza vitezei cu autoutilitara într-o curba. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 13.50, în afara localităţii Pojorâta, pe DN 17, S. Cristinel, în vârstă de 41 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în decor.

Din nefericire, G. Dorina, în vârstă de 42 ani a decedat iar minorii Cristian Mihai O., în vârstă de 5 ani şi Ana Maria O., în vârstă de 13 ani, au fost grav răniţi. Toţi sunt din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Conducătorul auto şi pasagerii nu purtau centura de siguranţă. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de