DSP: 12 cadre didactice şi un angajat din rândul personalului nedidactic din judeţul Suceava, confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2, nouă dintre acestea fiind de la unităţi de învăţământ din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat, luni, pentru NewsBucovina, că începând cu data de 31 august şi până în prezent, au fost confirmate cu SARS-CoV-2 în judeţul Suceava  12 cadre didactice şi un angajat din rândul personalului nedidactic.

Băncilă a spus că în urma testării RT-PCR, 4 cadre didactice de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava, doi profesori şi doi învăţători, doi profesori şi un angajat din rândul personalului nedidactic de la Şcoala Gimnazială nr. 8 Suceava, o educatoare de la Grădiniţa “Sf Ioan cel Nou” Suceava şi un profesor de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Ea a mai spus că un alt cadru didactic de la o grădiniţa din Cajvana Cajvana şi două educatoare de la Grădiniţa “Prichindelul” din Rădăuţi au avut rezultat pozitiv în urma testării, precum şi un profesor de la Liceul Teoretic “Ion Luca” din Vatra Dornei.

(LB)


Intră acum și în grupul de