Acasă Actualitate Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian a avizat regimul de înălțime...

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian a avizat regimul de înălțime din Parcul Industrial Bucovina 1 de lângă aeroport. Flutur: Avem un investitor german care va începe să activeze


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că  Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian-Romatasa, a avizat regimul de înălțime permis în Parcul Industrial Bucovina 1 de lângă Aeroportul Suceava.

Flutur a explicat că pentru construcțiile din Parcul Industrial Bucovina 1 era nevoie de avizul Romatsa privind regimul de înălțime a clădirilor pentru a nu afectat traficul aerian.



„Am primit aviz de la ei pentru parcul industrial”, a spus Flutur care a menționat că este deja un investitor german care dorește să înceapă activitatea.

El și-a exprimat convingerea că investitorii vor veni în Parcul Industrial Bucovina 1 și a reamintit că a fost la mai multe târguri cu specific, inclusiv la Munchen pentru a prezenta investitorilor oportunitățile de afaceri.

„Eu cred că toți trebuie să facem ceva să arătăm și partea bună a Sucevei pentru că merită”, a spus Flutur.

El a mai declarat că pe lângă parcul industrial de la aeroport, se va începe și parcul industrial de la Termica unde Primăria Suceava a clarificat situația juridică  a terenului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version