Acasă Actualitate Gheorghe Flutur explică de ce a aprins chibritul la aragazul de la...

Gheorghe Flutur explică de ce a aprins chibritul la aragazul de la Moara: A fost un mesaj ca primarii din județ să se grăbească să depună documentațiile pentru finanțarea europeană a extinderii rețelelor de gaze naturale


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat, vineri, la Subiectul Zilei, motivul pentru care a aprins chibritul la aragazul din comuna Moara conectat la rețeua de gaze naturale.

El a spus că a fost un mesaj către primarii din județ să depună proiectele pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale.



„Acum e perioada depunerii cererilor de finanțare pentru extinderea distribuției de gaze naturale. În județ avem 37 de primării pregătite. Termenul e până în noiembrie, iar dosarul este complex. Mesajul meu a fost: domnilor primari grăbiți documentația că îmi doresc cât mai multe primării din județul Suceava să beneficieze de finanțarea europeană aprobată de guvernul liberal în perioada imediat următoare”, a spus Flutur.

El a menționat că acesta a fost mesajul său când a aprins chibritul la aragazul de la Moara.

„Următorul protagonist e Sadova unde primarul s-a preocupat foarte tare”, a spus Flutur.

El a amintit cum s-a implicat în deblocarea proiectelor de construcție a magistralei de gaz natural spre Câmpulung Moldovenesc în primul său mandat și acum pentru cea spre Vatra Dornei.

„Asta e puțin pentru ce merită Suceava și acum e alt capitol extrem de important, aducerea gazului metan în cât mai multe comune din județ”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version