DSP Suceava: 19 cadre didactice și cinci angajați din rândul personalului nedidactic din județul Suceava confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat, vineri, pentru NewsBucovina că începând din data de 31 august şi până pe 11 septembrie au fost confirmate cu noul coronavirus 19 cadre didactice şi 5 angajaţi din rândul personalului nedidactic în urma testării RT-PCR.

Ea a spus că ultimele cazuri confirmate pozitiv cu SARS-CoV-2 sunt trei cadre didactice şi o îngrijitoare, respectiv o profesoară de la Şcoala Gimnazială Bosanci, o învăţătoare de la Şcoala Gimnazială Ilişeşti, o profesoară de la o grădiniţă privată din Suceava, precum şi o îngrijitoare de la Grădiniţa “Aşchiuţă” Suceava.

Băncilă a precizat că o anchetă epidemiologică va fi efectuată la Şcoala Gimnazială nr. 11 Suceava după ce două persoane din rândul personalului nedidactic au fost depistate pozitiv în urma testării RT-PCR.

Reamintim că rezultate pozitive în urma testării RT-PCR au mai avut şi două persoane din rândul personalului nedidactic de la Şcoala Gimnazială nr. 2 Câmpulung Moldovenesc şi de la Şcoala Gimnazială nr. 8 Suceava.

(LB)


Intră acum și în grupul de