Un sofer si un motoscuterist in stare grava


Intră acum și în grupul de

Un şofer şi un motoscuterist au ajuns în stare gravă la spital în unor accidente. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la orele 13.50, pe str. Sucevei din municipiul Fălticeni, G. Gheorghe, de 68 ani, localnic, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „B,BE,CE,DE” din anul 1974, nu a acordat prioritate autoutilitarei conduse regulamentar de B. Iulian, de 43 ani, din comuna Hîrtop, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „B,C” din anul 1991.

În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a lui B. Iulian. Ambii conducători auto purtau centuri de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, la orele 13.50, pe D.J. 291 A în interiorul localităţii Bălineşti, comuna Grămeşti, H. Gheorghe, de 19 ani, localnic, în timp ce conducea un motoscuter, datorită vitezei şi neatentiei a pătruns pe contrasens părăsind partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu un podet de fier de pe marginea din partea stângă a drumului în direcţia sa de mers.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului motoscuterului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Acesta purta cască de protecţie şi nu posedă permis de conducere sau atestat pentru conducerea de mopede.


Intră acum și în grupul de