Numărul de cazuri active de Covid-19 din județul Suceava a urcat la 524 în 87 de localități, iar incidența cumulată a crescut la 0.69 la mia de locuitori


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că luni, în județul Suceava sunt 524 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, față de 513 cazuri câte erau cu o zi în urmă.

Sursa citată precizează că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 27 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 25 au câte un caz în evoluție, 40 au sub cinci cazuri în evoluție, 10 au sub zece cazuri în evoluție iar 12 au peste zece cazuri în evoluție.

De menționat că, la nivelul judetului Suceava, incidența cumulată a cazurilor de infectare este de 0.69 la mia de locuitori.

În același timp, în carantină se află 414 suceveni, iar în izolare 165. Totodată, numărul total de persoane testate până în prezent este de 48.790 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 201 persoane.

Pe lângă asta, forțele de ordine continuă verificările în contextul Covid-19. Astfel, au fost verificate 434 persoane și 62 de firme, fiind aplicate 7 amenzi în valoare de 1.500 lei.

Pe lângă asta, Prefectura Suceava a transmis și un mesaj cu prilejul primei zi de școală. „În prag de incepere a noului an școlar, un gând bun pentru toți cei implicați în procesul educațional. Cu gândul la ziua în care ne vom îmbrățișa și la bucuria timpului petrecut cu cei dragi, vă dorim un an școlar binecuvântat și susținem cu tărie respectarea normelor impuse de Ministerul Sănătății pentru că doar așa vom depăși cu bine acestă perioadă. Succes, celor care astăzi încep un nou an școlar, unul plin de provocări!”, arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de