Un Land Rover de 80.000 lei, căutat de autoritățile din Italia pentru confiscare, a fost depistat la Dărmănești

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat un autoturism marca Land Rover Evoque, care figurează ca fiind căutat de autorităţile din Italia. Mașina a fost indisponibilizată, iar două persoane sunt cercetate penal.

Șoferul și pasagerul sunt cercetaţi pentru tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, autoturismul a fost depistat duminică, în urma unui control în trafic.

Concret, polițiștii de frontieră au oprit, în localitatea Dărmăneşti, o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, în care se aflau doi cetăţeni români, șoferul și un pasager.

Aceștia tractau cu autoutilitara mașina menționată. Astfel, polițiștii de frontieră au constatat că Land Rover figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Italia. De menționat că în prima poză putem observa că mașina are plăcuța de înmatriculare din Ucraina.

Prin urmare, mașina, în valoare de 80.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F Siret, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.