Managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Alexandru Calancea: Acest spital își va reface strălucirea în cel mai scurt timp


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Alexandru Calancea, a declarat, marți, după o vizită la șantierul Centrului de radioterapie că această investiție este un mare câștig pentru pacienții din Suceava, pentru pacienții care se adresează spitalului sucevean.

„Nu pot decât să mă bucur că SJU Suceava este într-o direcție foarte bună. Vedeți specialități noi, laboratoare noi. Sunt mulți colegi tineri din centre universitare care deja au venit și au pus umărul alături de noi la munca pe care o desfășurăm zi de zi, iar alți colegi care și-au exprimat dorința de a se alătura echipei în viitorul apropiat”, a spus dr. Calancea.

El și-a exprimat convingerea că SJU Suceava va redeveni un spital etalon.

„Nu pot decât să-mi exprim bucuria și convingerea că acest spital își va reface strălucirea în cel mai scurt timp și vom deveni un etalon în zona Bucovinei, în zona Moldovei, la nivel regional și la nivel național”, a spus Calancea.


Intră acum și în grupul de