Tigari de peste 170 milioane de lei, intr-o Dacie


Intră acum și în grupul de

În Dacia unui siretean, poliţiştii de frontieră au găsit luni, ţigări de contrabandă de peste 170 milioane de lei vechi. Potrivit agentului de poliţie a IJPF Suceava, Ovidiu Sasu, în ziua de 07.12.2009, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, au executat o misiune specifică pe comunicaţia E 85 în zona localităţii Bălcăuţi. Aceştia au oprit pentru control un autoturism marca „Dacia”, condus de D. Ciprian, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea Siret.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, fiind descoperite un număr de 4.050 pachete de ţigări, (2560 marca „Viceroy”, 1090 marca „More”şi 400 pachete de ţigări marca „Ronson”), cu timbru ucraineană, fără documente legale de provenienţă. Totodată a fost anunţat un echipaj din cadrul D.J.A.O.V. Suceava care executa misiuni în zona de competenţă a S.P.F. Siret.

Ţigările în valoare de 17.415 lei au fost reţinute în vederea confiscării iar sireteanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei, de către lucrătorii D.J.A.O.V. Suceava.


Intră acum și în grupul de