Sofer incarcerat, in urma unui accident produs la Veresti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prin serviciul 112, miercuri dimineaţă s-a anunţat faptul că în urma unui accident între două maşini unul din şoferi a rămas încarcerat între fiarele autoturismului pe care îl conducea. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, accidentul s-a produs la ora 07:39 pe raza localităţii Vereşti. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Descarcerare şi un echipaj SMURD a Detaşamentului de pompieri Suceava, ce a constatat că în urma coliziunii dintre două autoturisme -marca Renault şi VW Golf a rezultat o victimă încarcerată , respectiv conducătorul autoturismului Renault.

Echipajele profesioniste au izolat şi balizat zona, au descarcerat victima şi i-au acordat primul ajutor medical, împreună cu lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi.

Victimă a accidentului, R.B., în vârstă 28 ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii amănunţite.


Intră acum și în grupul de