Acasă Actualitate Sofer incarcerat, in urma unui accident produs la Veresti (VIDEO)

Sofer incarcerat, in urma unui accident produs la Veresti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prin serviciul 112, miercuri dimineaţă s-a anunţat faptul că în urma unui accident între două maşini unul din şoferi a rămas încarcerat între fiarele autoturismului pe care îl conducea. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, accidentul s-a produs la ora 07:39 pe raza localităţii Vereşti. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Descarcerare şi un echipaj SMURD a Detaşamentului de pompieri Suceava, ce a constatat că în urma coliziunii dintre două autoturisme -marca Renault şi VW Golf a rezultat o victimă încarcerată , respectiv conducătorul autoturismului Renault.

Echipajele profesioniste au izolat şi balizat zona, au descarcerat victima şi i-au acordat primul ajutor medical, împreună cu lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.



S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi.

Victimă a accidentului, R.B., în vârstă 28 ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii amănunţite.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version