În județul Suceava sunt 634 de cazuri de Covid-19 în evoluție în 86 de localități, iar incidența cumulată a ajuns la 0.83 la mia de locuitori. Prefectura Suceava: Trebuie să respectăm măsurile dispuse de autorități și recomandările specialiștilor pentru a ne proteja și a proteja comunitatea în care trăim


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că luni, în județul Suceava sunt 634 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, față de 630 cazuri câte erau cu o zi în urmă.

Sursa citată precizează că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 28 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 16 au câte un caz în evoluție, 48 au sub cinci cazuri în evoluție, 9 au sub zece cazuri în evoluție iar 13 au peste zece cazuri în evoluție.

De asemenea, la nivelul judetului Suceava, incidența cumulată a cazurilor de infectare este de 0.83 la mia de locuitori.

În același timp, în carantină se află 545 suceveni, iar în izolare 253. Totodată, numărul total de persoane testate până în prezent este de 51.604 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 105 persoane.

De menționat că forțele de ordine continuă verificările în contextul Covid-19. Astfel, în cursul zilei de 20 septembrie, au fost verificate 695 persoane și 114 societăți comerciale. În total, au fost aplicate 15 amenzi în valoare de 10.000 lei.

În acest context, Prefectura Suceava îndeamnă cetățenii să aplice toate măsurile de protecție sanitară pentru ași proteja propria sănătate dar și pe a celor dragi și să țină cont permanent de faptul că acțiunile proprii îi pot influența sau afecta pe cei din jur.

„Trebuie să acționăm uniți, să respectăm măsurile dispuse de autorități și recomandările specialiștilor pentru a ne proteja și a proteja comunitatea în care trăim, să avem o atitudine civică proactivă și să ne sprijinim reciproc pentru a depăși această pandemie și a reveni la viața socială obișnuită,” a transmis Prefectura Suceava. 


Intră acum și în grupul de