DSP Suceava: Numărul angajaților din învățământul sucevean confirmați cu COVID-19 a ajuns la 57


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat luni, pentru NewsBucovina, că în judeţul Suceava numărul angajaţilor din învăţământ confirmaţi cu COVID 19 a ajuns la 57, din care 49 cadre didactice şi 8 angajaţi din rândul personalului nedidactic şi auxiliar.

Băncilă a spus că alte şapte persoane din învăţământul preuniversitar sucevean au fost confirmate cu noul coronavirus în week-end şi în cursul zilei de luni, respectiv trei cadre didactice din Siret, două de la Colegiul Tehnic”Laţcu Vodă” şi unul de la Şcoala Gimnazială “Petru Muşat”, alte două cadre didactice din Suceava, o profesoară de la Şcoala Gimnazială nr. 10 şi o educatoare de la Grădiniţa cu Program Normal din Obcini, precum şi două cadre didactice din Gura Humorului şi Fălticeni, un profesor de la Colegiul “Alexandru cel Bun” şi o învăţătoare de la Şcoala Gimnazială ”Ioan Ciurea”.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a mai spus că din rândul personalului nedidactic a mai fost confirmat vineri un caz la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, astfel că numărul persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus a ajuns la 8.

(LB)


Intră acum și în grupul de