Acasă Actualitate Flutur anunță că funcționarea Parcului Industrial Bucovina 1 intră în linie dreaptă:...

Flutur anunță că funcționarea Parcului Industrial Bucovina 1 intră în linie dreaptă: Avem mai mulți investitori care intenționează să investească aici în parc


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, luni, că a fost primit Planul de Urbanism Zonal, „piesa cea mai importantă„ pentru ca Parcul Industrial Bucovina 1 să înceapă să funcționeze.

El a spus că pe o suprafață de peste 13 hectare s-a primit aprobarea înființării unui parc industrial, în apropierea Aerportului Suceava.



Flutur a menționat că Autoritatea Aeronautică Română a dat acordul de principiu.

El a spus că a fost efectuat un studiu special de obstacolare, cel care reglementează regimul de înălțime a construcțiilor din acest parc.

Președintele CJ Suceava a arătat că urmează ca primăriile Dumbrăveni și Salcea să aibă dezbatere publică a acestui PUZ pentru că terenul din parcul industrial este pe raza acestor primării.

Flutur a arătat că urmează să fie începută procedura de concesionare a terenurilor către societatea care administrează parcul și aprobarea regulamentului de funcționare.

„Avem mai multe contacte, mai mulți investitori care intenționează să investească aici în parc. Sunt și hale de închiriat, dar și terenuri pentru construcția altor hale industriale într-o zonă extrem de avantajoasă, aproape de Suceava, aproape de gară, foarte aproape de aeroport, cu toate utilitățile, apă canalizare, gaze naturale, electricitate”, a spus Flutur.

El a menționat că a fost cea mai complicată problemă obținerea avizelor Autorității Aeronautice pentru ca cei care construiesc aici să nu afecteze siguranța de trafic aerian.

„Am obținut PUZ și intrăm in linie dreaptă în ceea ce privește funcționarea acestui parc industrial”, a mai declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version