Un nou loc de joacă a fost inaugurat în cartierul Burdujeni. Primarul Ion Lungu spune că strategia primăriei este să deschidă în fiecare an 2-3 locuri de joacă mari, moderne, repartizate echilibrat în toate cartierele municipiului//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi au inaugurat, vineri, un nou loc de joacă în cartierul Burdujeni.

Investiția a fost realizată de firmele de salubritate din Suceava în baza contractului existent și cu implicarea Primăriei Municipiului Suceava.

Locul de joacă poate fi folosit de copii cu vârste între 3 și 15 ani, este îngrădit și poate fi închis pe perioada nopții pentru a se evita eventuale vandalizări.

Totodată, în zonă vor fi instalate și camere de supraveghere video.

Primarul Ion Lungu a declarat la inagurarea noului loc de joacă că administrația liberală se ține de cuvânt și modernizează și creează locuri de joacă în toate cartierele orașului.

LIVE din Burdujeni cu primarul Ion Lungu

Inaugurare spațiu de joaca in cartierul Burdujeni al municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 24 septembrie 2020

„Avem proiecte de modernizare a locurilor de joacă și, chiar dacă le facem mai greu, adică nu facem zece într-un an, ci două-trei, dar să le facem așa cum trebuie, pentru că copiii doresc să aibă locuri de joacă moderne”, a spus Lungu.

El a menționat că în această zonă s-a creat și un spațiu de recreere.

Lungu a spus că este un loc de joacă imens, pe 1000 de mp, unde se pot juca simultan 165 de copii.

El a precizat că a solicitat CSJU Suceava să aprobe deschiderea locurilor de joacă din municipiu astfel încât copiii să se bucure de acestea.

„Vom continua și anul viitor să amenajăm locuri de joacă. Strategia primăriei este să facem locuri de joacă mari, moderne și încercăm să le repartizăm în fiecare cartier”, a spus Lungu.

Viceprimarul Lucian Harșovschi și-a exprima speranța că toate locurile de joacă din municipiu vor fi deschise prin decizia CJSU, iar municipalitatea va asigura soluții dezinfectante, astfel încât copiii să se bucure de ele.


Intră acum și în grupul de