Explozie la o benzinărie din Câmpulung Moldovenesc. Doi tineri au suferit arsuri la față și mâini


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, de 22 și 25 de ani, au suferit arsuri în urma unei explozii ce s-a produs joi, la o benzinărie din Câmpulung Moldovenesc.

Mai exact, tinerii sunt angajați ai firmei care administrează benzinăria. Astfel, joi dimineața ei au deschis un cămin subteran situat lângă pompele de alimentare cu carburant, prin interiorul căruia circulă conductele de alimentare ale pompelor.

Imagine ilustrativă

Apoi, deoarece interiorul căminului era inundat parțial cu apă, tinerii au introdus în interior o pompă electrică pentru evacuarea apei acumulate.

După asta, unul dintre ei a intrat în interiorul căminului pentru a porni pompa, aceasta producând un scurt-circuit electric care a provocat aprinderea gazelor acumulate în interiorul căminului. Prin urmare, aprinderea gazelor a fost însoțită de o deflagrație de mică anvergură, care nu a provocat distrugeri de bunuri în stația Peco.

Mai mult decât atât, cei doi tineri au fost răniți și transportați la spital, având arsuri de gradul 1 și 2 la față și mâini.

Circumstanțele cazului vor fi stabilite în cadrul unui dosar penal privind  „vătămare corporală din culpă”, „neluare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de