A intrat in panica si a abandonat copilul pe care l-a accidentat


Intră acum și în grupul de

Un şofer s-a panicat după ce a văzut că băiatul pe care l-a accidentat se simte foarte rău şi l-a abandonat, prezentându-se a doua zi la poliţie. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 08.30, M. Viorel, de 44 ani, din comuna Vicovu de Jos, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, unde a fost audiat şi a declarat că la data de 12.12.2009 în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un accident rutier pe raza comunei Vicovu de Jos, sat Remezău, victimă fiind un copil de 15 ani.

După producerea accidentului acesta a apelat SUAU 112 pentru a anunţa accidentul, după care a transportat victima cu autoturismul implicat până în comuna Gălăneşti, de unde aceasta a fost preluată de către ambulanţă.

Conducătorul auto a mai declarat că în timp ce se deplasa cu victima către Rădăuţi, aceasta a început să verse şi să delireze, fapt ce l-a determinat să intre în stare de panică. A închis autoturismul şi s-a deplasat pe jos, însă nu reţine unde anume. În noaptea de 12/13.12.2009 M. Viorel a ajuns la domiciliu şi a hotărât ca în dimineaţa zilei de 13.12.2009 să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

M. Viorel a fost testat cu aparatul alcooltest în momentul prezentării la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, rezultatul fiind negativ.

Acestuia i s-a adus la cunoştinţă faptele săvârşite şi că este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.
Băiatul accidentat se află internat în secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de