Ion Lungu: Mulțumesc sucevenilor că mi-au acordat un vot pentru a continua la Primăria Suceava. Vom face tot ce putem să ducem la îndeplinire tot ce am promis


Intră acum și în grupul de

Primarul ales al municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferință de presă, că este mulțumit de rezultatul obținut în alegerile locale de duminică și a subliniat că va încerca să ducă la îndeplinire toate promisiunile făcute în campania electorală.

„Vreau să mulțumesc sucevenilor care mi-au acordat un vot pentru a continua la Primăria municipiului Suceava. Sigur, prezența a fost mică. Îmi pare rău, dar asta e tendința la nivel urban mare”, a declarat primarul ales al Sucevei.

Prima conferința de presă a primarului Ion Lungu

Ion Lungu, prima conferința de presă din ultimul mandat de primar

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 29 septembrie 2020

El a spus că la Iași prezența a fost mai mică decât la Suceava, iar la Piatra Neamț sau Botoșani a fost aproximativ ca la Suceava și a apreciat că a contribuit la această prezență scăzută și criza sanitară.

„În ceea ce mă privește eu zic că a fost o victorie categorică. Dacă stăm și ne uităm, adversarul nostru tradițional a fost PSD și avem scor dublu ca și procent. Niciodată nu am avut o distanță atât de mare față de PSD. La fel, și față de următorul clasat, PMP. Aici au fost voturi din Primărie. Eu sunt mai ferm, mai sever, domnul viceprimar, băiatul bun. Dar trebuie să fie și cineva rău în Primărie că altfel nu se face treabă dacă ne lăsăm la mâna funcționarilor”, a spus Lungu.

El a adăugat că este mulțumit de cum s-au derulat lucrurile, de rezultat.

„Dacă cetățenii voiau să mă schimbe din scaunul de primar se mobilizau și veneau la vot cum au făcut la Timișoara, cum au făcut la București”, a declarat Lungu care a reiterat că tendința la nivel urban mare a fost o prezență mică la vot.

„Vom face tot ce putem să ducem la îndeplinire tot ce am promis”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de