Lungu spune că numărul cazurilor de Covid-19 în municipiul Suceava e stabil de circa două săptămâni: Rămânem în continuare precauți și ne pregătim să înfruntăm și noua gripă de sezon suprapusă cu epidemia de Covid


Intră acum și în grupul de

Primarul ales Ion Lungu a declarat, miercuri, că nu au fost incidente deosebite la alegerile locale și a mulțumit directorilor de școli și coordonatorilor din Primăria Suceava care s-au ocupat cu organizarea alegerilor locale.

El a menționat că angajații școlilor care au efectuat scanarea termică a persoanelor care au venit la vot, respectiv 76 de persoane, vor primi câte 200 de lei pentru activitatea desfășurată timp de două zile și că deja s-a și făcut plata.

Primarul ales a spus că este mulțumit că în municipiul Suceava în ceea ce privește numărul cazurilor de Covid-19 există un platou.

Prima conferința de presă a primarului Ion Lungu

Ion Lungu, prima conferința de presă din ultimul mandat de primar

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 29 septembrie 2020

„Ne învârtim la o rată de 1,2 la mia de locuitori de vreo două-trei săptămâni”, a spus Lungu.

El a făcut un apel sucevenilor să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară mai ales că urmează gripa sezonieră care se suprapune cu epidemia de Covid-19.

„Rămânem în continuare precauți și ne pregătim să înfruntăm și noua gripă de sezon suprapusă cu epidemia de Covid”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de