FOTO // Focuri de armă la frontieră pentru prinderea unor contrabandiști, care au reușit să fugă abandonând 7.000 pachete cu țigări


Intră acum și în grupul de

Un nou caz de contrabandă cu țigări a fost depistat marți în apropierea frontierei cu Ucraina.

Mai exact, un echipaj al poliției de frontieră a observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Brodina, patru persoane care transportau către interiorul țării, în spate, colete voluminoase, relatează purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.

Astfel, polițiștii de frontieră au încercat să-i rețină pe contrabandiști, însă aceștia au abandonat coletele și au fugit spre localitatea Brodina.

Sursa citată menționează că pentru reținerea persoanelor în cauză, polițiștii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, însă contrabandiștii nu s-au oprit, fugind în direcții diferite.

De menționat că în coletele abandonate au fost găsite 6.900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 80.700 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Prin urmare, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de