Prefectura Suceava cere din nou sucevenilor să respecte măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii Covid-19: Vă rugăm să conștientizați că este necesar să avem un comportament responsabil și să respectăm deciziile și recomandările specialiștilor


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a transmis, sâmbătă, un mesaj prin care îndeamnă sucevenii să respecte măsurile de protecție.

„Stimați cetățeni, protejați- vă sănătatea și pe cea a celor dragi! Purtați mască și respectați măsurile sanitare de protecție pentru prevenirea răspândirii Covid-19!

Vă rugăm să conștientizați că este necesar să avem un comportament responsabil și să respectăm deciziile și recomandările specialiștilor pentru protejarea sănătății și vieții fiecăruia dintre noi.

Doar acționând împreună putem reuși să ne protejăm părinții, copii și pe cei de lângă noi!”, a transmis Prefectura Suceava.

Mesajul Prefecturii Suceava vine în contextul în care sâmbătă au fost anunțate 92 de noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în județ.

De menționat că în județ sunt active 581 de cazuri de Covid-19 în 87 de localități, iar incidența cumulată a cazurilor de infectare este de 0,76 la mia de locuitori.

Totodată, în spitalele din Suceava și Rădăuți sunt internați 222 de pacienți Covid-19 din care 59 au forme severe și grave.

În județ sunt în carantină și izolare 910 persoane.


Intră acum și în grupul de