Pontiac-ul unui botosanean, confiscat de vamesii sireteni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au ridicat în vederea confiscării un autoturism marca „Pontiac”, după ce a fost descoperit cu 640 pachete de ţigări, fără documente legale de provenienţă. Potrivit IJPF Suceava, vineri, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un autoturism marca „Pontiac”, D. Ionuţ, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat confecţionat prin dublarea podelei autoturismului, cantitatea de 640 pachete de ţigări mărcile „Monte Carlo” , „Marble” şi „More”.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.701 lei a fost ridicată în vederea confiscării iar botoşăneanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6000 lei.

Totodată autoturismul marca „Pontiac” având valoarea în vamă de 70.643 lei a fost ridicat în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.


Intră acum și în grupul de