Pontiac-ul unui botosanean, confiscat de vamesii sireteni

Poliţiştii de frontieră suceveni şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au ridicat în vederea confiscării un autoturism marca „Pontiac”, după ce a fost descoperit cu 640 pachete de ţigări, fără documente legale de provenienţă. Potrivit IJPF Suceava, vineri, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un autoturism marca „Pontiac”, D. Ionuţ, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat confecţionat prin dublarea podelei autoturismului, cantitatea de 640 pachete de ţigări mărcile „Monte Carlo” , „Marble” şi „More”.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.701 lei a fost ridicată în vederea confiscării iar botoşăneanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6000 lei.

Totodată autoturismul marca „Pontiac” având valoarea în vamă de 70.643 lei a fost ridicat în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

loading...