Magazin in flacari la Gemenea


Intră acum și în grupul de

Două autospeciale ale Gărzii de intervenţie Gura Humorului au stins sâmbătă noapte, incendiul izbucnit la o societate cu profil comercial, din localitatea Gemenea, comuna Stulpicani. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 22:48, iar la sosirea echipajelor la locul intervenţiei ardeau pereţii interiori şi planşeul pe o suprafaţă de 10 mp, existând pericol de propagare la întreaga construcţie.

Incendiul a fost lichidat la ora 00.45, în limitele găsite, dar au ars pereţii interiori şi planşeul pe o suprafaţă de 10 mp şi bunuri, pagubele fiind estimate la 10.000 lei.
Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul s-a produs prin efect termic de la o sobă supraîncălzită.

Pompierii au salvat construcţia societăţii şi bunurile din interior, în valoare de aproximativ 100.000 lei.

Tot din cauza efectului termic, dar la coşul de evacuare a fumului, a anul loc şi un incendiu în localitatea Colacu. La ora 00.00, a fost anunţat un incendiu la gospodăria lui Adrian B., din localitatea Colacu, comuna Fundu Moldovei.

Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc a intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea focului, iar la sosirea echipajelor la locul intervenţiei incendiul se manifesta la acoperişul locuinţei şi adăpostului de animale (corp comun) construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericol de propagare la întreg imobilul, adăpostul de animale şi o gospodărie învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 02.45. Au ars acoperişul casei şi anexei pe o suprafaţă de 100 mp şi circa 2,5 t furaje (fân), pagubele fiind estimate la 45.000 lei.
Pompierii au salvat casa de locuit, adăpostul de animale şi gospodăria învecinată în valoare de aproximativ 100.000 lei.


Intră acum și în grupul de