Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava intră în scenariul roșu după ce au fost confirmate cinci cazuri de elevi infectați cu SARS-CoV-2. Cursurile se vor desfășura exclusiv on line începând din data de 9 octombrie


Intră acum și în grupul de

Cursurile la Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava se vor desfăşura exclusiv on line începând din data de 9 octombrie. Membrii Consiliului de Administraţie al unităţii au aprobat propunerea de intrare în scenariul roşu, după ce în şcoală au fost confirmate cinci cazuri pozitive de infecţie cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor.

Conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 1 Suceava a avut, joi seara, consultări cu membrii Consiliului de Administraţie privind intrarea unităţii de învăţământ în scenariul roşu, începând cu data de 9 octombrie, după ce cinci elevi din trei clase diferite ale şcolii, instituţionalizaţi într-un centru, au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2, iar propunerea a fost aprobată.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a fost informat despre această situaţie, Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale solicitând intrarea unităţii în scenariul roşu, cu desfăşurarea cursurilor exclusiv on line, începând cu data de 9 octombrie 2020.

Avizul pentru intrarea în scenariul roşu a Şcolii Gimnaziale nr.1 Suceava urmează să fie dat de ISJ şi DSP Suceava.

(LB)


Intră acum și în grupul de