Prefectura Suceava cere proprietarilor de localuri din județul Suceava să respecte măsurile sanitare anti Covid-19: Verificările vor avea loc zilnic!


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a avertizat, vineri, proprietarii de restaurante, terase și localuri din județul Suceava, unde se organizează evenimente private, să asigure cu bună credință respectarea tuturor măsurilor de protecție și restricțiilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, pe durata stării de alertă, zilnic vor avea loc verificări în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19.

Reamintim cititorilor că în ultima perioadă, Poliția Suceava efectuează mai multe controale și aplică amenzi mai usturătoare în județul Suceava în contextul Covid-19.

În același context, Prefectura Suceava amintește sucevenilor faptul că situațiile de nerespectare a măsurilor de protecție sanitară pot fi semnalate la numărul Tel Verde (apel gratuit) 0800800165.


Intră acum și în grupul de