Fetita de 12 ani, moarta intr-un accident la Danila (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Neatenţia la volan şi viteza excesivă faţă de condiţiile de trafic rutier existente au condus la producerea unui grav accident de circulaţie marţi dimineaţă pe raza localităţii Dănila. În incident au fost implicate două autovehicule, iar în urma impactului a rezultat decesul unui copil de doar 12 ani, alte trei persoane au rămânând blocate între fiarele contorsionate ale celor două maşini.

Ceilalţi participanţi a trafic au încercat să scoată victimele din maşinile implicate în accident, acest lucru fiind imposibil, aşa că au sunat de urgenţă la 112. De la ISU Suceava a plecat spre Dănila atât maşina specială de descarcerare cât şi ambulanţa SMURD, fiind urmate de aproape de o autospecială aparţinând Serviciului de Ambulanţă Suceava.

Sosiţi la faţa locului, angajaţii ISU nu au putut decât să constate decesul fetiţei de 12 ani şi s-au chinuit aproape o oară să scoată dintre rămăşiţele celor două maşini corpurile blocate a altor trei persoane aflate în cele două autoturisme.

Din primele cercetări, s-a stabilit că incidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic şi a neatenţiei unuia dintre conducătorii auto , în vârstă de 20 de ani din municipiul Suceava, care într-o curbă uşoară a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism condus regulamentar de un şofer din Vicovu de Sus.

Toate persoanele încarcerate se află acum internate în secţiile de specialitate ale Spitalului Judeţean, cel puţin pentru una dintre ele previziunile medicilor privind supravieţuirea fiind rezervate.


Intră acum și în grupul de