Pentru o zi, pompierii suceveni au intrat in pielea lui Mos Craciun


Intră acum și în grupul de

Păstrând ceea ce a devenit o tradiţie la ISU “Bucovina” Suceava, pompierii militari din municipiul reşedinţă de judeţ au lăsat pentru câteva ore grijile deoparte şi s-au transformat înainte de sărbătorile de iarnă în Moş Crăciun. Cadrele Inspectoratului nu-i puteau uita în acest an pe copiii asistaţi aflaţi în instituţiile statului de tip rezidenţial aflate sub coordonarea Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Handicap.

Cu sacul plin de bunătăţi, angajaţii ISU Suceava au colindat centrele de plasament „Laurenţia Ulici”, „Licurici” şi „Sidorovici” din Gura Humorului, „Alma Mater” şi Ama Deus” din Siret, „Mihail şi Gavril” din Solca şi „Blijdorp” din Suceava.
Peste tot “Moşul” a împărţit copiilor dulciuri, obiecte de îmbrăcăminte şi alte bunuri fiind răsplătit din plin cu cântece, colinde şi momente artistice.

De acţiunea derulată pe parcursul zilei de miercuri s-au bucurat peste 230 de copii, valoarea cadourilor oferite depăşind suma de 30 de milioane de lei vechi, bani care au fost strânşi în urma donaţiilor personale a cadrelor din ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de