Fara acoperis la casa, dupa ce au vrut sa afume porcul


Intră acum și în grupul de

O familie întreagă din localitatea Negrileasa, comuna Stulpicani, a rămas de sărbători fără acoperiş deasupra capului după ce au vrut să afume purcelul sacrificat în gospodărie.

Incendiul care a cuprins casa de locuit şi garajul din curte a izbucnit marţi după-amiază în jurul orei 15:30. Imediat de cum au văzut flăcările proprietarii au anunţat pompierii care le-au sărit în ajutor cu un echipaj de la Detaşamentul din Câmpulung Moldovenesc, unul aparţinând Gărzii de Intervenţia Gura Humorului şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Stulpicani.

Când au ajuns la faţa locului, focul cuprinsese deja casa, maşina şi garajul, pompierii luptându-se aproape 4 ore să stingă pârjolul. Chiar dacă au reuşit să salveze anexele gospodăriei şi adăpostul de animale, gospodarii au rămas fără un adăpost deasupra capului acum de sărbători şi cu pagube care depăşesc valoarea totală de 57.000 de lei.

În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că flăcările au izbucnit din cauza jarului căzut din afumătoarea aflată în funcţiune şi lăsată nesupravegheată.


Intră acum și în grupul de