Rotary Club Dorna a daruit zambete


Intră acum și în grupul de

În cadrul acţiunii „Dăruieşte un zâmbet”, membrii Clubului Rotary Dorna s-au deplasat la Şcoala Generală nr. 2 din localitate, unde există o grupă specială cu copii proveniţi din familii asistate social.

Astfel, cei 25 de micuţi cu posibilităţi materiale precare au primit daruri sub bradul de Crăciun frumos împodobit la unitatea de învăţământ. „Pe lângă produse specifice copiilor, s-a urmărit să dăruim un zâmbet şi pentru familiile acestor copii, pungile cu cadouri conţinând şi produse pentru masa de Crăciun şi Anul Nou”, au declarat rotarienii dorneni, care, pe lângă chipurile luminoase şi zâmbitoare ale micuţilor, au fost răsplătiţi cu un mic program artistic şi colinde pregătite de aceşti copii minunaţi care “au devenit foarte afectuoşi şi care, pentru o clipă, au fost cuprinşi de sentimente de bucurie şi recunoştinţă”.

„Sperăm că, prin gestul nostru, am strecurat câte ceva din magia sărbătorilor de iarnă fiecărui copil şi familiile lor aflate în această situaţie”, au mai adăugat membrii Rotary.


Intră acum și în grupul de